Bereikbaarheid en parkeren

Ons kantoor is gelegen aan de Kruisstraat 30 in Heerlen en goed bereikbaar. 

Ons kantoor beschikt over een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is beveiligd en toegankelijk via de blauwe garagepoort. U kunt onze parkeerplaats vinden aan de Deken Nicolayestraat 22 in Heerlen. De parkeerplaats vormt de achteringang van ons kantoor. Bij de garagepoorten is een intercom aanwezig waar u zich kunt melden. Uiteraard kunt u ook een telefoontje plegen. Na uw bericht openen wij de garagepoort. 
 
Vanaf de A76 komend uit de richting Sittard/Geleen neemt u de afslag centrum, richting Maastricht, rijdt links onder de autoweg door omhoog richting brandweerkazerne. Vanaf de A76 komend uit de richting Kerkrade/Aachen neemt u de afslag centrum en rijdt rechts omhoog richting brandweerkazerne.
 
Halverwege de straat is er een stoplicht waar u links kunt voorsorteren richting Hamerstraat. U rijdt aan het ABP voorbij en slaat rechtsaf op het einde van de straat, richting het Burg. De Hesselleplein. U slaat dan links af en rijdt vervolgens de eerste straat rechts de Deken Nicolayestraat in. Nr. 22 is dan aan de linkerkant.
 
Vanaf de A79 komend uit de richting Valkenburg/Maastricht rijdt u rechtdoor onder de autosnelweg door richting brandweerkazerne. De route verloopt verder zoals hierboven aangegeven.