Onze werkwijze

Abshoven is een compacte organisatie. Dit heeft als voordeel dat wij snel kunnen handelen als dat nodig is. Direct persoonlijk contact betekent een betrokken adviseur die aan de slag gaat. Persoonlijk advies en technische know-how geven een optimaal resultaat. Onze aanpak heeft aangetoond dat  wij een waardevolle partner zijn, met name voor onze klanten in het midden- en kleinbedrijf.

In nauwe samenwerking met u bereiken we een optimale fiscale en financiële positie en signaleren we ontwikkelingen in uw specifieke situatie. Een maximaal fiscaal-technisch advies is overigens niet altijd het beste advies. De fiscale voordelen dienen in balans te zijn met de emotionele gevolgen. Wederzijds vertrouwen is essentieel voor het juiste eindresultaat.

Sterk in persoonlijk werk

Wij streven altijd een individuele begeleiding na en u kunt van ons effiency en een op maat gesneden advies verwachten. Zowel voor uw persoonlijke als uw bedrijfsadministratie willen we graag persoonlijk betrokken zijn bij uw onderneming en uw privé situatie.